Masové konzervy BONO se šťavnatými kousky masa v omáčce jsou vyráběny novou technologií, která přináší řadu výhod. Konzervy obsahují více masa, jsou chutné, výživné a lehce stravitelné. Při výrobě konzerv používáme různé druhy čerstvého masa, které výrazně zlepšují nejen chuť a vůni, ale také nutriční hodnotu výrobku.
Konzervy jsou obohaceny o mořskou řasu, která obsahuje velké množství minerálních látek a stopových prvků a je nejlepším přírodním zdrojem jódu.
Složení: maso a výrobky živočišného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky
Deklarované jakostní znaky:
Vlhkost | 80,0 % |
---|
Dusíkaté látky | 9,0 % |
---|
Tuk | 5,0 % |
---|
Popel | 3,0 % |
---|
Vláknina | 1,0 % |
---|
- PETTY s kuřetem a tuňákem 405g
- PETTY s lososem a kuřecím masem 405g
- PETTY s telecím a jehněčím masem 405g